Categorie

Aparate de sudură

Metoda folosită des la unirea a două sau mai multe bucăți de material este unirea termică - denumită obișnuit sudarea. Mai mult

Așa cum există multe tipuri de sudare, există și multe tipuri de aparate de sudură. În această secție puteți alege din multe tipuri de aparate de sudură pentru diferite materiale și tipuri de metode de sudare.

Metoda de sudare a metalelor cunoscută și în ultima perioadă foarte îndrăgită Aparat de sudură MIG 190 Kombieste sudarea în atmosferă protectoare (MIG/MAG). Atmosfera protectoare în jurul sudurii este creată de gazele inerte, sau din contră gazele care reacționează cu baia de sudură și influențează parametrii îmbinării. Această metodă de sudare permite sudarea în orice poziție, deci și contra pământului. Arcul de sudare este datorită atmosferei protectoare mai ușor de aprins și mai stabil. Aparatele de sudură oferite de noi pentru metoda MIG/MAG pot să sudeze cu sârmă plină și tubulară cu conținut de agent de topire adițional.

Aparat de sudură tip invertor IS 200Pentru metoda de sudare fără atmosferă protectoare avem în sortiment invertoare de sudură de calitate, care prezintă avantaj față de aparatele de sudură obișnuite cu transformator în capacitatea de a controla permanent curentul de sudare. Acesta este stabil în toate împrejurările și prin modificarea sa minimă nu influențează calitatea sudării. De asemenea și greutatea mai mică a invertorului față de transformatorul aparatului prezintă un plus. Invertoarele sunt de asemenea prevăzute cu aprinderea mai ușoară a electrodului rece.

Aparat sudare mase plastice cu reglare LIGHTPentru necesitatea sudării și tăierii maselor plastice este aici secția de sudare a maselor plastice. Aici veți găsi atât aparat de sudură performant și reglabil, cât și accesorii în formă de bucle de sudare. La dispoziție este și așa zis cuțitul fierbinte pentru tăierea ușoară și precisă a maselor plastice.

Printre articolele pentru sudare veți găsi Clemă dreptunghiulară 60/36printre altele setul frumos pentru sudare clasică cu flacără, veți putea alege din sortimentul diferitelor cleme și vincluri de asigurare a poziției corecte a materialului sudat. Puteți să vă alegeți cască cu întunecare automată, care va proteja bine ochii sudorului dar totodată lasă ambele mâini libere pentru muncă. Cei interesați în sudare în puncte pot achiziționa aparatul de sudat în puncte multifuncțional.

Aparat electronic de sudură în puncte MULTI8 Kit de sudare și tăiere UNI-MAX 4U Mască sudor cu întunecare automată HELMUT Vinclu magnetic 85 mm

Produse alese