Anvelopa prezintă una din părțile principale ale automobilului și de starea acesteia depinde calitatea și siguranța de circulare. Nu degeaba în sporturile Auto-Moto li se spune aurul negru, tocmai pentru faptul că anvelopele pot să câștige sau să piardă întreaga cursă. Mai mult

Mașină montat-demontat anvelope 533 AUTOMATICAstfel, anvelopele nu pot fi trecute cu vederea în niciun caz, de aceea în magazinul nostru oferim un spațiu larg firmelor care au grijă de încălțarea vehiculelor.

Funcționarea pneu-service-ului nu ne putem imagina fără mașini de demontat-montat și echilibrat roți. Mașinile de demontat-montat le oferim în variantele semiautomate sau pe deplin automate. Întotdeauna este vorba de structuri masive ale mașinilor, care asigură o funcționare fără probleme. La variantele mai bine echipate intră în dotare elevatorul de roți care ajută mecanicul la ridicarea roții pe masa rotitoare a mașinii sau rollerul pentru munca cu anvelope cu profil îngust cu  talpa rigidă, care altfel ar putea fi montată foarte greu pe jantă, eventual nu ar putea fi montată deloc.

Înaintea montării pe vehicul fiecare roată trebuie de asemenea echilibrată corect, https://www.uni-max.com/fotocache/dt_small/C322D_030_psd.jpg la aceasta servesc mașinile noastre de echilibrat. Este vorba de mașini moderne și foarte precise, care folosesc la măsurare senzori piezoelectrici exacți, sau măsurare directă cu laser. De asemenea este larg și domeniul de mărimi a roților care pot fi echilibrate pe mașini. Toate mașinile automate de echilibrat sunt prevăzute cu display-uri sinoptice, care oferă citirea rapidă a informațiilor la iluminare opțională.

Pentru ca roțile să ajungă pe mașina de demontat-montat anvelope și de echilibrat roți, trebuie mai întâi demontate de pe autovehicul iar după service montate înapoi. În pneu-service sunt aceste lucrări de demontare și montare strâns legate de mașinile de înșurubat cu impact. În uni-max avem la alegere o gamă largă de mașini de înșurubare acționate pneumatic sau electric și cu momentul de torsiune maxim de la 310 Nm până la 2.400 Nm. Din acestea pot să-și aleagă pneu-service-urile mașini de strângere profesioniste, care vor lucra în fiecare zi de la începutul schimbului până la terminarea acestuia, dar și proprietarii garajelor care își schimbă roțile acasă și vor doar să facă slăbirea și strângerea mai rapidă și mai simplă.


Pentru ca anvelopele să servească bine și pe o perioadă cât mai lungă, trebuie să le acordăm atenție și pe timpul sezonului și să controlăm regulat presiunea aerului și adâncimea desenului. Și în acest scop avem o secție care conține o serie de manometre digitale sau aparate digitale de măsurat adâncimea desenului.

Un alt echipament pentru pneu-service-urile din oferta noastră intră și dispozitive de centrare pentru echilibrarea roților de motocicletă, mijloace pentru repararea anvelopelor și diferite accesorii.


Produse alese