Pneul este unul dintre cele mai importante componente ale unui vehicul, iar starea acestuia determină calitatea şi siguranţa generală a călătoriei dumneavoastră. Pneurile nu sunt supranumite degeaba „aurul negru” în sporturile cu motor; câştigarea sau pierderea unei întregi curse poate depinde de pneurile utilizate. Mai mult

Zouvačka 533 AUTOMATICPrin urmare, pneurile nu trebuie să fie trecute cu vederea, motiv pentru care dedicăm un spaţiu considerabil din magazinul nostru companiilor dedicate îngrijirii acestor componente esenţiale ale unui vehicul.

Este dificil de imaginat realizarea unei reparaţii de pneu în atelier fără ajutorul unei maşini de schimbat pneuri sau unei maşini de echilibrat roţi. Noi oferim maşini de schimbat pneuri în construcţie semiautomată sau complet automată. Maşinile sunt întotdeauna robuste, asigurând o utilizare fiabilă. Variantele mai avansate includ, de asemenea, un ridicător de roată pentru a permite plasarea roţii pe masa rotativă a maşinii de schimbat pneuri sau o rolă pentru a lucra cu pneuri cu profil îngust, cu talon tare, care altfel ar fi dificil sau chiar imposibil de instalat pe jantă.

 

Înainte de instalarea roţilor la vehicul, fiecare dintre acestea trebuie să fie echilibrată corespunzător,https://www.uni-max.com/fotocache/dt_small/C322D_030_psd.jpg, de aceea, sunt necesare maşinile noastre de echilibrat roţi. Acestea sunt maşini moderne şi foarte precise care folosesc senzori piezoelectrici precişi sau chiar lasere pentru măsurare. În plus, acestea pot fi utilizate pentru echilibrarea unei game vaste de dimensiuni de roţi. Toate maşinile de echilibrat automate sunt echipate cu un afişaj confortabil, care vă permite să citiţi rapid toate informaţiile necesare în orice condiţii de iluminare.
 

Pentru a pune roata pe maşina de schimbat pneuri sau maşina de echilibrat, este mai întâi necesar să demontaţi roata de la maşină şi apoi să o montaţi din nou după finalizarea lucrărilor de service. Astfel de lucrări sunt inseparabil legate de maşinile de înfiletat cu impact. Uni-max oferă un spectru larg de maşini de înfiletat cu acţionări pneumatice sau electrice şi cupluri maxime de la 310 Nm până la 2.400 Nm. Bunurile noastre se potrivesc nevoilor atelierelor de reparaţii pneuri care au nevoie de o maşină de înfiletat profesională care va fi utilizată de dimineaţă şi până seara sau de posesorii de garaje, care îşi schimbă pneurile acasă şi doresc să accelereze şi să simplifice procesul de demontare şi de instalare a roţilor.


Pentru ca pneurile dumneavoastră să fie sigure şi fiabile, acestea necesită atenţia dumneavoastră chiar şi în timpul perioadelor de rulare, acestea trebuind să fie examinate cu regularitate în ceea ce priveşte presiunea aerului şi adâncimea profilului. Pentru acestea, dar şi în alte scopuri, magazinul nostru include o secţiune cu mai multe manometre digitale sau şublere digitale de adâncime a profilelor.

Alte echipamente pentru atelierele de reparaţii pentru pneuri din gama noastră includ scule de centrare pentru echilibrarea roţilor motocicletelor, scule pentru repararea pneurilor şi diverse accesorii.


Produse alese