FAQ

Este în siguranță cumpărarea pe uni-max?

Nu trebuie să-ți fie teamă la cumpărare pe uni-max!

De desfășurarea în siguranță a acestuia garantează organizația APEK, care verifică în fiecare an dacă sunt respectate toate drepturile și obligațiile față de clienți și controlează dacă conținutul site-ului nostru este în conformitate cu legislația. În afară de acestea testează calitatea cumpărării.

Certificarea APEK a magazinul este o marcă de credibilitate pe care organizația o atribuie din anul 1999.

Ca și în fiecare an și anul acesta am îndeplinit toate condițiile și suntem mândrii de certificarea APEK, care garantează o cumpărare în siguranță.

Când o să-mi fie livrate bunurile?

Ne străduim să vă bucurați de bunurile achiziționate cât mai repede. Termenul normal de livrare este de 2 zile lucrătoare în țară și 3-5 zile lucrătoare la expediere în străinătate.

Urmărim cu grijă stocurile noastre, le evaluăm și adaptăm în așa fel încât totul să fie în permanență la dispoziție. Cu toate acestea din păcate nu este în puterea furnizorilor noștri să livreze marfa în depozitul nostru la termenul dorit și în cantitatea necesară.

Sistemul nostru este însă conceput în așa fel, încât la crearea comenzii să vă informeze despre accesibilitatea actuală a produselor sau despre data de livrare presupusă. Aceste informații sunt accesibile pentru fiecare produs.

Ce posibilități de transport am?

Produsele le puteți ridica personal sau vi le trimitem.

În funcție de greutatea și dimensiunile trimiterii o să vă fie recomandate modalitățile de trimitere/preluare a produselor. Îndeosebi clienților de la distanțe mai mari le recomandăm ca produsele să le fie trimise - ținând cont de traficul tot mai des economisiți timp și bani.

La ridicarea personală trebuie alese corect mărimea și capacitatea mijlocului de transport.

La trimiterea bunurilor puteți beneficia de serviciile a mai multor transportatori. Este vorba de Poșta cehă, PPL și Multimex.

Poșta cehă livrează bunurile cu greutate până la 30 kg, la același preț oferă serviciile sale societatea PPL, la care limita de greutate este de 50 kg. Ambele societăți condiționează ambalarea bunurilor într-un colet de dimensiuni standard (suma a trei laturi nu are voie să depășească 200 cm). În cazul în care comanda va conține produse non standard, având un volum și o formă neregulată, recomandăm folosirea serviciilor societății Multimex.

Cum să plătesc în siguranță pentru bunurile?

Îți oferim câteva posibilități de plată a bunurilor în siguranță.

Ramburs

Bunurile le plătești în numerar la predare de către transportator. Atenție! În cazurile excepționale, la produsele specifice, putem solicita plata în avans.

Transfer bancar

După procesarea comenzii tale, de regulă în termen de patru ore lucrătoare, îți trimitem prin e-mail așa zis bonul de avans. Pe bonul de avans este menționat numărul contului și simbolul variabil pentru plată. Comanda va fi expediată după primirea plății în contul societății noastre.

PayPal

PayPal este un sistem de plată prin internet. Permite transferul de bani între conturi care sunt identificate prin adrese de e-mail. Comanda va fi expediată după primirea plății în contul societății noastre.

Plata on-line cu card bancar

Pentru această posibilitate trebuie să dispui de un card bancar valabil VISA, Maestro sau MasterCard, cu tranzacții de internet activate. Plata este în siguranță totală, folosim sistemul securizat 3D secure GP Webpay. Comanda va fi expediată după procesarea plății dvs., de regulă ziua lucrătoare următoare.