Suprafața perfectă a produsului este atinsă prin respectarea procedeului de lucru corect și una din faze este și șlefuirea sau lustruirea. În această categorie găsiți mașini, dispozitive și material pentru șlefuire și lustruire, dar și pentru ascuțirea sculelor. Mai mult

O găurire precisă se poate efectua doar cu un burghiu ascuțit corect, la fel ca și obținerea unei suprafețe perfect netede ale unei traverse rindeluite se face cu un cuțit ascuțit, iar dacă vreți să tăiați un material, viteza și tăietura bună sunt influențate de tăișul ferăstrăului. De ascuțirea perfectă a sculelor voastre puteți să aveți grijă cu ajutorul mașinilor de ascuțit scule din oferta din această categorie. Probabil toate acestea le știți cel mai bine și doar căutați un polizor unghiular, cu bandă, cu discuri sau mașină de șlefuit cu vibrații. Atunci sunteți la locul potrivit!
Aici veți găsi și abrazivul ca atare, fie că doriți doar să lustruiți sau să degajați productiv material. Poftește mai departe, ești binevenit!


Produse alese