Categorie

Sudare şi lipire

O metodă frecvent utilizată pentru îmbinarea a două sau mai multe bucăţi de material împreună este fuziunea, cunoscută sub denumirea de sudare. Mai mult

Există la fel de multe tipuri de maşini de sudat, deoarece există multiple posibilităţi de sudare. Aici puteţi alege dintre mai multe tipuri de maşini de sudură pentru a lucra cu diferite materiale şi diferite tipuri de metode de sudare.

Svářečka MIG 190 KombiO metodă bine cunoscută şi care a devenit recent o metodă de sudură a metalelor foarte populară este sudarea într-o atmosferă de protecţie (MIG/MAG). Atmosfera de protecţie din jurul îmbinării de sudură este creată de gaze sau gaze inerte care reacţionează cu baia de sudură şi influenţează parametrii îmbinării. Această metodă de sudură permite sudarea în orice poziţie, adică chiar şi pe sol. Atmosfera de protecţie face arcul de sudură mai uşor de aprins şi mai stabil. Maşinile de sudură prin metoda MIG/MAG din sortimentul nostru pot suda cu o sârmă plină sau cu o sârmă cu miez fondant.

Invertorová svářečka GIS 200Pentru sudarea neprotejată, sortimentul nostru include aparate de sudură cu invertor, care diferă de aparatele de sudură cu transformator obişnuite, oferind utilizatorului un control constant asupra curentului de sudare. Curentul este stabil în toate circumstanţele şi modificările minime nu afectează calitatea sudurii. Aparatele de sudură cu invertor au, de asemenea, o greutate mult mai mică comparativ cu aparatele de sudură cu transformator. Invertoarele sunt, de asemenea, echipate cu o funcţie pentru aprinderea mai uşoară a unui electrod rece.

Spojovačka plastů s regulací LIGHTÎn scopul sudării şi tăierii materialelor plastice, am creat şi o secţiune pentru sudarea plasticului. Aici puteţi găsi atât aparate de sudură puternice şi reglabile, cât şi accesorii, sub formă de capse de sudare. De asemenea, oferim maşini de tăiat fierbinţi pentru tăierea uşoară şi precisă a plasticului.

Pravoúhlá svěrka 60/36Accesoriile noastre de sudură includ, printre altele, un set frumos pentru sudarea clasică cu flacără şi un sortiment de diverse capse şi echere pentru a asigura că materialul de sudură este poziţionat corect. Puteţi alege o mască de sudură cu auto-întunecare pentru a proteja ochii sudorului, având în acelaşi timp ambele mâini libere pentru a lucra. Pentru cei interesaţi de sudarea în puncte, oferim şi un aparat de sudură în puncte multifuncţional.
 

Elektronická bodovačka MULTI8 Svářecí a řezací souprava UNI-MAX 4U Samostmívací svářečská kukla HELMUT Magnetický úhelník 85 mm

Produse alese