+420 266 190 190 (EN) / Luni - vineri: 9-17
ReduceriContacte cu TVA fără TVA Logare
0
0,00 RON cu TVA 0,00 RON fără TVA

Transport în interiorul HU

Folosim serviciul de transport EXPRESS ONE pentru majoritatea transporturilor. Termenul de livrare este de obicei de 3-6 zile lucrătoare, în funcție de capacitatea vehiculului de transport.

Ca alternativă, puteți alege serviciile companiei de expediție Magyar Posta, care vă va aduce un transport cu o greutate de până la 49,5 kg. Expediem expedieri în Republica Cehă la un preț de 2.030 HUF fără TVA. Bunuri trimise de spol. Magyar Posta trebuie să poată fi ambalat într-un ambalaj dreptunghiular, lungimea celei mai lungi părți nu trebuie să depășească 120 cm. În cazul în care comanda dvs. conține produse non-standard, care nu vor putea fi trimise companiei din cauza volumului sau formei neregulate. Magyar Posta, atunci vom fi de acord cu dvs. asupra unei metode alternative de expediere.

Notificăm expediția în prealabil prin telefon sau e-mail. În timpul procesului de comandă, în faza de plată și selectare a transportului, magazinul electronic va oferi clienților prețul pentru transport - acest lucru depinde de greutatea și volumul total. Transportul este apoi inclus în comanda pentru bunurile comandate.

 

Oferte speciale

Site-ul nostru web utilizeaza module cookie pentru a garanta cea mai buna experienta de cumparare posibila. Prin continuarea navigarii pe acest site web, sunteti de acord sa utilizati modulele noastre cookie. Aflati mai multe