+420 266 190 190 (EN) / Luni - vineri: 9-17
ReduceriContacte cu TVA fără TVA Logare
0
0,00 RON cu TVA 0,00 RON fără TVA

Transport în Republica Cehă

Cehia

Expedierile cu o greutate de până la 19,90 kg sunt de obicei trimise de Czech Post. Prețul în toată Republica Cehă este de la 120 CZK fără TVA. Mărfurile trimise de Poșta Cehă trebuie să fie ambalabile într-un singur pachet, nu trebuie să depășească dimensiunile de 210 cm (suma tuturor celor 3 pagini), lungimea celei mai lungi fețe nu trebuie să depășească 120 cm. Suma pentru transport este inclusă în factura sumară atașată mărfii. În cazul în care comanda dvs. conține produse non-standard, care nu vor putea fi trimise prin Czech Post din cauza volumului sau formei neregulate, atunci vom fi de acord cu dvs. asupra unei metode alternative de expediere.

PPL - serviciu de colete

Ca alternativă, puteți alege serviciile companiei de expediție PPL, care vă va aduce un transport cu o greutate de până la 49,5 kg. Expediem expedieri în Republica Cehă la un preț de la 86 CZK fără TVA. Mărfurile trimise de PPL trebuie să fie ambalate într-un singur pachet dreptunghiular, lungimea celei mai lungi laturi poate fi de maximum 120 cm. În cazul în care comanda dvs. conține produse non-standard, care nu vor putea fi trimise companiei din cauza volumului sau formei neregulate. PPL, atunci vom fi de acord cu dvs. asupra unei metode alternative de expediere.

DHL

Expedițiile mai mari care nu pot fi expediate de transportatorii de mai sus pot fi trimise de către serviciul de paleți DHL. Cu această excepție, practic totul poate fi livrat cu acest serviciu. Pachetul individual nu trebuie să depășească dimensiunile de 2 x 2 x 3 m (lățime x înălțime x lungime). Prețul este determinat de greutatea și volumul total al comenzii.

Multimex

Acest serviciu de colectare este capabil să livreze orice. În oferta noastră nu veți găsi un produs care ar fi o problemă pentru livrarea Multimex (de exemplu, o cric de parcare cu două coloane, care are mai mult de 4 m lungime în starea ambalată). Prețul este determinat de greutatea și volumul total al comenzii.


Notificăm expediția în prealabil prin telefon sau e-mail. În timpul procesului de comandă, în faza de plată și selectare a transportului, magazinul electronic va oferi clienților prețul pentru transport - acest lucru depinde de greutatea și volumul total. Transportul este apoi inclus în comanda pentru bunurile comandate.

 

Oferte speciale

Site-ul nostru web utilizeaza module cookie pentru a garanta cea mai buna experienta de cumparare posibila. Prin continuarea navigarii pe acest site web, sunteti de acord sa utilizati modulele noastre cookie. Aflati mai multe