0040 317 106 196 / Luni - vineri: 9-17
ReduceriContacte cu TVA fără TVA Logare
0
0,00 RON cu TVA 0,00 RON fără TVA

Transportul în cadrul PL

Transportul în cadrul PL

Pentru transportul bunurilor în Polonia ne folosim de transportatorii:

  • GLS - livrează coletele a căror greutatea nu depășește 40 kg. Condiția este ca coletul să fie rectangular al cărui dimensiunile circumferinței nu depășesc 3 m (suma tuturor trei laturi) și a cărui cea mai lungă latură nu depășește 2 m. Termenul de livrare este de regulă 2-5 zile lucrătoare.
  • PPL - livrează trimiterile la un preț egal de 29,90 PLN pentru fiecare colet în parte, colet a cărui greutatea nu depășește 30 kg. Condiția este ca coletul să fie rectangular al cărui dimensiunile circumferinței nu depășesc 2,5m (suma tuturor trei laturi) și a cărui cea mai lungă latură nu depășește 1,5m. Transportatorul nu percepe pe teritoriul Poloniei ramburs, de aceea comanda trebuie achitată prin avans înaintea expedierii. Termenul de livrare este de regulă 2-3 zile lucrătoare de la prelucrarea plății.
  • MULITMEX spedition - vă livrează trimiterile cu greutatea și volum nelimitate, pe care transportatorii mai sus numiți nu sunt în stare să le furnizeze.
 

Oferte speciale

Site-ul nostru web utilizeaza module cookie pentru a garanta cea mai buna experienta de cumparare posibila. Prin continuarea navigarii pe acest site web, sunteti de acord sa utilizati modulele noastre cookie. Aflati mai multe