Transport in DE

PPL - serviciu de colet

Puteti apela la serviciile companiei de expeditie PPL, care va livra un transport cu o greutate de pana la 29 kg. Bunurile trimise de PPL trebuie să fie ambalate într-un singur pachet dreptunghiular, lungimea celei mai lungi laturi putând fi de maximum 120 cm. În cazul în care comanda dumneavoastră conține produse non-standard care nu pot fi trimise din cauza volumului sau formei neregulate. PPL, atunci vom conveni cu dvs. asupra unei metode alternative de livrare.

Gebrüder Weiss

Livrările mai mari care nu pot fi expediate de transportatorii de mai sus pot fi trimise de către transportatorul Gebrüder Weiss. Practic, totul poate fi livrat cu acest serviciu, cu unele excepții. Prețul este determinat de greutatea și volumul total al comenzii.


Vă anunțăm în prealabil expedierea prin telefon sau e-mail. Pe parcursul procesului de comanda, in faza de selectie a platii si expedierii, e-shop-ul va oferi clientilor un pret pentru livrare - acesta depinde de greutatea si volumul total. Taxa de transport este inclusa ulterior in comanda pentru marfa comandata.

Nu s-au găsit înregistrări...