Transport în Republica Slovacă

Folosim serviciul de transport Gebrüder Weiss pentru majoritatea transporturilor. Termenul de livrare este de obicei de 3-5 zile lucrătoare.

Ca alternativă, puteți alege serviciile companiei de expediere INTIME, care vă va aduce un transport cu o greutate de până la 50 kg. Marfa expediata de spol. INTIME trebuie sa fie ambalabil intr-un singur pachet dreptunghiular, nu trebuie sa depaseasca dimensiunile de 250 cm (suma tuturor celor 3 laturi). În cazul în care comanda dumneavoastră conține produse non-standard, ceea ce nu va fi posibil din cauza volumului sau formei neregulate către care să trimiteți. INTIME, atunci vom conveni cu dvs. asupra unei metode alternative de livrare. Termenul de livrare este de obicei de 3 zile lucrătoare.

Anunțăm expediția în prealabil prin telefon sau e-mail. Pe parcursul procesului de comandă, în faza de plată și selecție a transportului, e-shop-ul va oferi clienților prețul pentru transport - acesta depinde de greutatea și volumul total. Transportul este apoi inclus în comanda pentru bunurile comandate.

Nu s-au găsit înregistrări...