Transport pe teritoriul Republicii Cehe

Poșta Cehă

Livrările cu o greutate de până la 19,90 kg sunt trimise prin Poșta Cehă. Mărfurile trimise de Poșta Cehă trebuie să fie ambalate într-un singur pachet, nu trebuie să depășească dimensiunile de 210 cm (suma tuturor celor 3 pagini), lungimea celei mai lungi părți nu poate depăși 120 cm. Suma pentru transport este inclusă în factura sumară atașată mărfurilor. În cazul în care comanda dumneavoastră conține produse nestandard, care nu vor putea fi trimise prin Poșta Cehă din cauza volumului sau a formei neregulate, atunci vom conveni cu dumneavoastră asupra unei metode alternative de expediere.

PPL - serviciu de colet

Ca alternativă, poți alege serviciile companiei de expediere PPL, care îți va aduce un transport cu o greutate de până la 49,5 kg. Bunurile trimise de PPL trebuie să fie ambalate într-un singur pachet dreptunghiular, lungimea celei mai lungi laturi putând fi de maximum 120 cm. În cazul în care comanda dumneavoastră conține produse non-standard, ceea ce nu va fi posibil din cauza volumului sau formei neregulate către care să trimiteți. PPL, atunci vom conveni cu dvs. asupra unei metode alternative de expediere.

DHL

Livrările mai mari care nu pot fi expediate către transportatorii de mai sus pot fi expediate de Serviciul de paleți DHL. Cu acest serviciu, practic totul poate fi livrat cu unele excepții. Pachetul individual nu trebuie sa depaseasca dimensiunile de 2 x 2 x 3 m (latime x inaltime x lungime). Pretul este determinat de greutatea totala si volumul comenzii.


Anunțăm expediția în prealabil prin telefon sau e-mail. Pe parcursul procesului de comandă, în faza de plată și selecție a transportului, e-shop-ul va oferi clienților prețul pentru transport - acesta depinde de greutatea și volumul total. Transportul este apoi inclus în comanda pentru bunurile comandate.

Nu s-au găsit înregistrări...