+420 266 190 190 (EN) / Luni - vineri: 9-17
ReduceriContacte cu TVA fără TVA Logare
0
0,00 RON cu TVA 0,00 RON fără TVA

Transport în Republica Slovacă

Folosim serviciul de transport MULTIMEX pentru majoritatea transporturilor. Întotdeauna taxăm clientul doar transportul în Republica Slovacă - o parte din transportul din Republica Cehă este plătită de unitechnic.cz sro Termenul de livrare este de obicei de 4-6 zile lucrătoare.

Ca alternativă, puteți alege serviciile companiei de expediere INTIME, care vă va aduce un transport cu o greutate de până la 50 kg. Bunuri trimise de spol. INTIME trebuie să poată fi ambalat într-un pachet dreptunghiular, nu trebuie să depășească dimensiunile de 250 cm (suma tuturor celor 3 fețe). În cazul în care comanda dvs. conține produse non-standard, care nu vor putea fi trimise companiei din cauza volumului sau formei neregulate. INTIME, atunci vom fi de acord cu dvs. asupra unei metode alternative de expediere. Termenul de livrare este de obicei de 3 zile lucrătoare.

Notificăm expediția în prealabil prin telefon sau e-mail. În timpul procesului de comandă, în faza de plată și selectare a transportului, magazinul electronic va oferi clienților prețul pentru transport - acest lucru depinde de greutatea și volumul total. Transportul este apoi inclus în comanda pentru bunurile comandate.

 

Oferte speciale

Site-ul nostru web utilizeaza module cookie pentru a garanta cea mai buna experienta de cumparare posibila. Prin continuarea navigarii pe acest site web, sunteti de acord sa utilizati modulele noastre cookie. Aflati mai multe