Condiții comerciale

Majoritatea relațiilor comerciale este bine tratată de lege. Aceasta în unele cazuri oferă mai multe posibilități - și este doar la voia partenerilor comerciali să specifice regulile precise.

Respectăm încrederea clienților noștri - și de aceea publicăm dinainte regulile complete, prin care se ghidează afacerile noastre reciproce.

Credem că un astfel de acces deschis ajută clienților noștri la alegerea mărfii din oferta noastră, deoarece pot afla oricând - încă înaintea încheierii comenzii - cum pot singuri să procedeze și cum vom proceda și noi - în cazul când totul va merge conform presupunerilor și în cazul în care se ajunge la evenimente neașteptate.

Definirea noțiunilor:

  • Antreprenor - cel care exercită pe contul și pe răspunderea proprie a activității economice pe baza autorizației sau într-un mod asemănătoare, cu scopul de a dezvolta această activitate în scopul obținerii beneficiului, având în vedere această activitate, se consideră întreprinzător. În scopul protecției consumatorului și în scopul art. 1963 din Codul civil, se consideră a fi antreprenor orice persoană care încheie contracte legate de activitatea sa comercială, de producție sau o activitate asemănătoare sau la exercitarea privată a profesiunii sale, eventual persoana care acționează în numele și pe seama întreprinzătorului. Antreprenor este considerată persoana înscrisă în Registrul comercial. Se consideră că antreprenorul este persoana care are autorizație de antreprenor sau o altă autorizație conform legii.
  • Consumatorul - este fiecare om, care încheie contractul cu antreprenor sau negociază cu acesta în afara cadrului activității antreprenoriale sau în afara cadrului exercitării individuale a profesiunii.
  • Vânzător - unitechnic.cz s.r.o., U Vysočanského pivovaru 701/3, 190 00 Praga 9, CUI 27425134, CIF CZ27425134
  • Condiții comerciale generale - Reguli prin care se poate stabili partea de cuprins a contractului încheiat de către antreprenorul achiziționator și care sunt publicate în e-shop-ul nostru pe o pagină independentă dedicată clienților firmă.

 

Relația juridică dintre vânzătorul și antreprenorul cumpărător este reglementată de Condițiile comerciale generale și mai departe, în amploarea acestor condiții, Legii nemodificate nr. 89/2012 Mon. Of., Codul civil, în versiunea reglementărilor ulterioare (În continuare doar „CC″)și eventual și de alte reglementări juridice care reglementează relația între vânzător și antreprenorul cumpărător (achiziționare pe CUI). Cumpărătorul care achiziționează „pe CUI″, deci care menționează la încheierea contractului de vânzare-cumpărare (comenzii) denumirea firmei sale și CUI-ul acesteia, se consideră a fi antreprenor și nu beneficiază de dreptul de protejare a consumatorului. Relațiile juridice între vânzător și consumatorul care cumpără sunt reglementate de CC și apoi de reglementările legale privind protecția consumatorului, Legea nr. 89/2012 Mon. Of., CC.