Limitarea răspunderii

Şi prin efortul nostru maxim de a prezenta informaţii cât mai complete şi cât mai precise posibile despre marfa în vânzare, unele texte sau ilustraţii pot conţine greşeli sau inexactităţi cauzate de insuficienţa informaţiilor preluate de la persoanele terţe.

Societatea unitechnic.cz s.r.o. de aceea nu poate prelua nici o garanţie asupra exactităţii sau integrităţii informaţiilor privind produsele în parte, şi nu este deci răspunzătoare de eventualele daune care se pot ivi prin utilizarea acestor informaţii.

La produsele incluse în ofertă cu date incorecte (inclusiv preţul) societatea unitechnic.cz s.r.o. are dreptul de a refuza sau anula fiecare comandă creată pe baza datelor greşite - în orice fază de prelucrare a acesteia. Eventualele plăţi efectuate anticipat de client pe contul societăţii vor fi înapoiate fără întârziere.

Produsele sunt destinate pieţei Republicii Cehe şi sunt incluse în ofertă ţinând cont de regulile pieţii valabile în Republica Cehă. Internet magazin permite (mai ales prin localizare în limbi) accesul uşor la marfă şi pentru clienţii din străinătate. Societatea unitechnic.cz s.r.o. însă în cazul livrărilor în străinătate nu poate să fie răspunzătoare de posibile neconcordanţe cu cerinţele tehnice sau cu legea patentării în ţara destinatarului.

Nu s-au găsit înregistrări...