Procedura de reclamatie si retur

Cu excepția cazurilor în care o altă persoană este desemnată să efectueze reparația, locul revendicării (drepturile de la executarea defectuoasă) este sediul vânzătorului la adresa Hlavní 29 (hala nr. 3 uni-max), 277 45 Úžice, Republica Cehă, în care acceptarea unei plângeri este posibilă cu privire la natura mărfurilor vândute.

Dacă pentru reparație este desemnată o altă persoană, care se află la locația vânzătorului sau într-o locație mai apropiată de cumpărător, cumpărătorul va semnala defectul persoanei desemnate să efectueze reparația.

Vă recomandăm să atașați mărfurilor un formular de reclamație completat, care poate fi descărcat. Prin completarea formularului, veți scurta timpul de soluționare a reclamației.

Cumpărătorul, în interes propriu, se va asigura că mărfurile sunt ambalate în material de ambalaj adecvat, care îndeplinește cerințele de transport de mărfuri fragile și marchează expedierea cu simbolurile corespunzătoare. Centrul de service al companiei noastre va anunța cumpărătorul în legătură cu preluarea bunurile reparate după ce reclamația a fost soluționată corespunzător. Trimiteți bunurile pentru reclamație - dacă este posibil - în ambalajul original. Transportatorul nu este responsabil pentru expedierile de bunuri revendicate ambalate rău (inadecvat sau insuficient). ATENȚIE - în cazul mărfurilor revendicate ambalate necorespunzător sau insuficient, drepturile de executare defectuoasă nu pot fi recunoscute dacă se constată deteriorarea mecanică a mărfii în timpul transportului.

Vă recomandăm:

  • furnizați dovada dreptului de proprietate asupra bunurilor (factură, chitanță - dacă este posibil o copie) sau indicați simbolul variabil al acesteia
  • formular de garanție/reclamație (dacă a fost emis/anexat în momentul achiziției)
  • descrieți defectul, manifestările sale sau frecvența de apariție în cel mai concis mod posibil

Adresa pentru soluționarea reclamațiilor poate fi găsită aici.

Pentru orice informații și detalii cu privire la procedura de reclamație, vă recomandăm să contactați personalul nostru la tel.: +420 266 190 190, sau pe adresa de e-mail: e-shop@uni-max.ro.

De asemenea, este posibil să inițiezi o revendicare sau returnare electronică a bunurilor direct de către client.

Clientul are apoi o imagine de ansamblu asupra procesului general de reclamație. Comunicarea client-vânzător foarte rapidă este posibilă, iar procesul general se va accelera considerabil.

Acest serviciu este furnizat de suplimentul Retino, unde clientul poate comanda direct colectarea pentru transporturi de dimensiuni și greutate permise sau le poate preda la punctul de colectare al transportatorului. Vă rugăm să acordați atenție dimensiunii și greutății pe care transportatorul le poate accepta și livra. Veți vedea specificația exactă după selectarea unui anumit transport, chiar înainte de confirmarea comenzii.

 

Reclamația, inclusiv înlăturarea defectului, trebuie să fie procesată/soluționată și cumpărătorul trebuie să fie informat despre aceasta în cel mult treizeci (30) de zile de la data depunerii plângerii, cu excepția cazului în care vânzătorul și cumpărătorul convin asupra unei perioade mai lungi. După expirarea perioadei menționată anterior, fără soluționarea reclamației, cumpărătorul se poate retrage din contract sau poate cere o reducere rezonabilă. După încheierea procedurii de reclamație, informăm telefonic cumpărătorul, în caz de indisponibilitate prin e-mail, sau printr-o scrisoare. Cumpărătorul este informat cu privire la evoluția procedurii de reclamație, rezultatul acesteia și, în același timp, stabilim cu cumpărătorul detaliile legate de predarea sau expedierea bunurilor revendicate. Bunurile vor fi expediate cumpărătorului în cel mai scurt timp după consimțământul acestuia, pentru a evita orice indisponibilitate a cumpărătorului la destinație și complicațiile aferente.

Cu fiecare reclamație, vânzătorul este obligat să emită o confirmare către consumator despre momentul în care cumpărătorul și-a exercitat dreptul de a revendica din cauza defectelor bunurilor, care a fost conținutul reclamației, ce modalitate de soluționare a reclamației solicitată de cumpărător și să contacteze detaliile cumpărătorului în scopul furnizării de informații despre gestionarea reclamației; Această obligație se aplică și altor persoane desemnate să efectueze reparația sau soluționarea reclamației. Vânzătorul va emite consumatorului confirmarea imediat după primirea reclamației, în cazul defectelor mai complicate care necesită o revizuire tehnică cuprinzătoare, confirmarea se poate face în termen de 3 zile lucrătoare.

Pentru bunurile care necesită aviz de la un service autorizat, cumpărătorul va primi confirmarea imediat după ce service-ul autorizat a trimis avizul.

Schimbarea sau returnarea mărfurilor este posibilă numai dacă este returnată în stare nedeteriorată, dacă este posibil în ambalajul original și cu toate accesoriile.

Vânzătorul este obligat să prezinte cumpărătorului o confirmare, prin care să fie menționată data și modul de soluționare a reclamației, inclusiv confirmarea reparației și a duratei acesteia, sau o justificare scrisă pentru respingerea reclamației. Această obligație se aplică și altor persoane desemnate să efectueze reparația sau soluționarea reclamației.

Nu s-au găsit înregistrări...