Rindeau japonez SUIZAN Kanna - 60 mm

Marcă: SUIZAN
Disponibilitate În stoc (1 buc.)
Cod: 5768
410,55 lei 345 lei fără TVA
Rindeau japonez SUIZAN Kanna - 60 mm
Marcă: SUIZAN
Rindeau japoneză de calitate și ușoară de la marca SUIZAN. Rindelele de tip Kanna au o prelucrare foarte simplă. Lama este realizată din oțel japonez laminat de înaltă calitate, cu strat dublu și, înainte de prima utilizare, trebuie montată pe corpul rindelui cu un robinet de ciocan, care vă permite, de asemenea, să reglați dimensiunea așchiilor. materialul fiind îndepărtat. Dacă doriți să subțiați cip, doar loviți corpul rindelei. Rindeaua este destinată tuturor tipurilor de lucrări de tâmplărie - grosimea așchiei și netezimea suprafeței se bazează pe setarea personală a lamei. În mod ideal, lama ar trebui să iasă cu 0,05 până la 0,2 mm de corpul rindelui. Clapeta ușurează desprinderea așchiilor și împiedică smulgerea fibrelor.
Rindelele japoneze sunt folosite în mod tradițional prin tragere una spre alta. O mână ar trebui să ghideze rindeaua, iar cealaltă împinge ușor rindeaua împotriva materialului.

Caracteristici ale rindelei SUIZAN:
- Tipul Hira Kanna - ușor de utilizat și procesat
- Rindea foarte mare - latimea lamei 60 mm
- Clapeta va ușura desprinderea așchiilor și va împiedica smulgerea fibrelor
- Destinat pentru utilizare prin tragere împreună
- Lama reglabila
- Prelucrare de calitate din stejar alb
- Facut in Japonia

Cum se folosește o rindelă japoneză
Țineți Kanna cu ambele mâini - o mână ține partea din spate a rindelei cu fierul de călcat și cealaltă formează un L între degetul arătător și degetul mare, ținând partea rindelui în fața utilizatorului. Odată cu mișcarea greutății corporale, trageți Kannu-ul spre dvs. cu mișcări uniforme și de tragere. Nu este nevoie să exercitați o forță excesivă, rindeaua trebuie să funcționeze fără probleme.
Cum să reglați lama unei rindele japoneze
Atingeți ușor partea de sus a fierului de călcat cu un ciocan când montați lama. Lama ar trebui să iasă în afară cu aproximativ 0,05 până la 0,2 mm. Când scoateți lama, atingeți ușor colțurile superioare ale corpului rindelei cu un ciocan. Dacă partea dreaptă sau stângă a lamei iese prea mult în afară, bateți ușor pe aceeași parte cu lama proeminentă.
La ce să fii atent
Deși rindeaua japoneză nu este o unealtă dificilă, pentru ca rindeaua să funcționeze corect, rețineți că trebuie să planificați în direcția firului lemnului, iar lama nu trebuie să iasă prea mult. În caz contrar, rindeaua japoneză nu va funcționa bine. Rindeaua japoneză trebuie să fie ajustată la preferințele dumneavoastră înainte de utilizare.

Latime: 75 mm
Inaltime: 260 mm
Adâncime: 38 mm
Greutate: 920 g
Material: stejar alb japonez
Facut in Japonia
Cantitate per pachet: 1

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: